Lou Berghmans

trailer “Salamander” season 2

IMG_2512-01In de tweede reeks trekt een moord in de wijk Matonge op een politieke balling uit het mini-staatje Kitangi – ooit behorend tot de Belgische kolonie – hoofdinspecteur FGP Paul Gerardi langzaam maar zeker in het moeras van een samenzwering die draait om het bezit van de diamantmijnen in het staatje.

Gerardi is er als enige van overtuigd dat er leden van de ontbonden groep Salamander betrokken zijn bij deze samenzwering wiens tentakels zelfs reiken tot in het kabinet van de Eerste Minister. Wat Paul Gerardi niet kan vermoeden, is dat hij op een persoonlijke manier zelf ook betrokken blijkt te zijn bij de zaak waardoor zijn leven en dat van zijn dochter op het spel komt te staan.
De ploeg van de tweede reeks blijft grotendeels dezelfde, met Ward Hulselmans als scenarist en Frank Van Mechelen als regisseur. En in de cast keren behalve Filip Peeters ook onder meer Leah Thys, Wim Opbrouck, Koen Van Impe en Tine Reymer terug. Salamander 2 komt in 2018 op het scherm.
Director: Frank Van Mechelen
Producer: Tine de Meulenaere voor de Mensen (iov één/VRT)

Tech specs:
DOP: Lou Berghmans (member of SBC)
Focus Puller: Jelle Hectors & Olivier Van Tendeloo
Gaffer: Tom Van den Abbeele & Dries de Paepe (Watts)
Grip: Yves Crabbe & Kris HHernalsteen (Grykaros)
Gear: Arri Alexa-Arri-mini-Cooke S4i-Zeis high speed,Alura 50-250mm,Gimbal type Helix,Panther4

Comments are closed.