Diego Dezuttere

“Allemaal Familie” trailer online!

De familie De Jaegher is op een punt in ‘t leven beland, waar het maken van cruciale keuzes onvermijdelijk is. Zo wil Billie een baby, haar man Steve wil dichter bij zijn gevoel komen, broer Carl wil vooral geen verantwoordelijkheid en schoonbroer Rik wil zijn overleden vrouw terug. Pater familias Bob wil vooral gelukkig zijn en zijn vrouw Greta wil dat iemand haar wil. Je kan niet kiezen wie je ouders zijn. Je kan wel kiezen hoe je ouder wordt…

cast: Steve Geerts, Nathalie Meskens, Bil Barberis, Tom Audenaert, Gilda de Bal, Bob De Moor, Wouter Hendrickx, Inge Paulussen, Els Olaerts, Carry Goossens

Vanaf 22 februari is “Allemaal Familie” in de cinema!.

Allemaal Familie | Dries Vos | 2016 | Marmalade

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.