Diego Dezuttere

Gent-West

 

vero

Na een mislukte aanslag op haar huiselijk gewelddadige man belandt Veronique Dockx in de gevangenis van Gent-West. Terwijl de datum van haar proces nadert, komt ze tussen twee vuren te staan: 2 concurrerende bendes beheersen daar het leven en trachten zo snel mogelijk Véronique in te lijven.

cast: Ruth Becquart, Charlotte Anne Bongaerts, Gilda De Bal, Evelien Bosmans, Inge Paulussen, Els Olaerts, Julia Ghysels, Gert Winckelmans, Michaël Pas, Greet Verstraete, Kadèr Gürbüz, Anna De Ceulaer, Lucas Van den Eynde, Ashley Ntangu, Veerle Dobbelaere, Lukas Bulteel, Laurence Roothooft, Joke Devynck, Mathijs Scheepers, David Cantens.

img_2580

Gent-West is in 2017 te zien op Telenet en in 2018 op VIER!

Regie: Mathieu Mortelmans, Jeroen Dumoulein
Scenario: Barbara Van Laere, Ruddy Morren
Producenten: Marmalade in co-productie met FremantleMedia Belgium 

img_2716

Gent-West is gebaseerd op het Australische format “Wentworth” ontwikkeld en geproduceerd door FremanteMedia Australia Pty Ltd en is een co-productie van  Marmalade en FremantleMedia Belgium

gw-behindthescenes

Comments are closed.