Lou Berghmans

Salamander – International Trailer

ARVE Error: no id set

SALAMANDER

Wanneer in een kleine private familiebank kluizen worden gekraakt, is er paniek bij de slachtoffers. Want enkel een klein groepje machtshebbers is getroffen. In wiens opdracht werkten de daders? Wie wil de staat te ontwrichten?

In de paniek die ontstaat, besluiten de gedupeerden de kraak te verzwijgen. Zowel de bank als justitie beslissen tot een doofpotoperatie. Maar wat ze niet kunnen voorzien, is dat politie-inspecteur Paul Gerardi de roof toevallig op het spoor komt. Wanneer hij de zaak wil onderzoeken, zet hij zijn job en zelfs zijn leven op het spel.

regie: Frank Van Mechelen

scenario: Ward Hulselmans

productie: Skyline (Erik Wirix – Corine Appelmans – Jan Theys)

kamera & licht: Lou Berghmans

kam-assistentie: Bart Van Otterdijck – Wouter Dewilde – Olivier Van Tendelo

gaffer: Tom Van den Abbeele (Watts)

key-grip: Yves Crabbe & Miguel Rinkhout (Grikaros)

Comments are closed.