Diego Dezuttere

starts(c)hot Danni Lowinski

1 september zijn we gestart met de opnamen voor de nieuwe dramedyreeks met Nathalie Meskens ‘Danni Lowinski’.


Danni is een ex-kapster die enkele jaren geleden besloot dat ze meer wou in het leven en zich vol overgave op een studie rechten wierp. Na het behalen van haar diploma wil ze aan de slag als advocate maar wanneer geen enkel advocatenbureau haar ernstig neemt, besluit Danni haar eigen kantoor te openen in een winkelcentrum in haar thuisstad Genk, waar ze juridisch advies biedt aan 1 euro per minuut. Haar ambitie, haar spontane en unieke manier om cases te onderzoeken, haar grote hart en haar eerste successen als advocate bezorgen haar al snel heel wat klanten.

 

‘Danni Lowinski’ zal in 2012 op vtm te zien zijn.


Comments are closed.